Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingrulader med ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

De här kycklingruladerna är fyllda med god ost, svartpeppar och persilja - en perfekt kombination. 241 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna på en skärbräda. Pressa ner en av filéerna med handflatan och skär försiktigt horisontellt genom kycklingfilén så att det blir två lika tjocka skivor. Upprepa med den andra filén så att du får fyra skivor kyckling.
  2. Lägg var och en av kycklingskivorna mellan två bitar plastfolie och kavla ut dem tills de är ca ½ cm tjocka.
  3. Lägg en skiva ost på varje kycklingskiva. Strö över hackad persilja och svartpeppar. Rulla försiktigt ihop var och en av kycklingskivorna och bind ihop dem med kökssnöre.
  4. Sätt ugnen på 175 grader. Hetta upp olivoljan i en stor teflonstekpanna på hög värme och bryn kycklingruladerna runt om 4-5 minuter, vänd varje minut tills de är gyllene runt om.
  5. Lägg kycklingruladerna i en ugnsfast form och stek dem i ugnen 10 minuter. Ta ut kycklingen ur ugnen och häll över färskpressad citronsaft. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.