Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med sojabönor, mango och lime

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabblagad smal lunchrätt som passar lika bra på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och tärna mangon. Kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka rödlöken. Blanda samtliga ingredienser till bönsalladen och marinera medan kycklingspetten tillagas.
  2. Tärna kycklingen och trä upp på fyra grillspett. Pensla med olivolja och salta. Stek eller grilla kycklingspetten runt om cirka 8 minuter.
  3. Servera kycklingspetten med bönsallad, gärna garnerad med vattenkrasse eller ärtskott.
  4. Hittar du inte någon fin mogen mango går det lika bra med fryst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.