Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett med sweet chili marinad och sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag hittade detta recept i en blogg i våras, minns inte vems. Det är riktigt gott! Jag provade även att tillsätta lite honung i marinaden och såsen, vilket jag kan rekommendera! i originalreceptet stod att man ska ta en skvätt soja,jag har skrivit 2 msk. Mängden kan minskas eller ökas beroende på tycke och smak.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg spetten i blöt. Sätt på ugnen på 225 g-250 g (eller sätt på grillen!). Rensa kycklingfiléerna och skär ner i långa bitar och marinera dem i marinaden. Gör såsen och ställ kallt i kylskåp. Låt detta stå i någon halvtimme innan du trär kycklingen på spetten. Grilla spetten på galler i ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.