Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingspett och dippsås

 
Skriv ut

Till buffén passar det perfekt med mat som kan förberedas. Fixa kryddningen i förväg men grilla inte spetten förrän de ska ätas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt små grillspett av trä ligga i blöt i kallt vatten 30 minuter. Trä kycklinginnerfilé på spetten pensla med sojan. Strö över salt, peppar och sesamfrön. Stek spetten högt uppe i ugnen i 200 graders grill ca 20 minuter.
  2. Blanda gräddfil, sweet chili eller chilisås. Smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.