Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingwok med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gluten och laktosfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa kycklingfiléerna och strimla dem. Rör ihop marinaden. Lägg i kycklingen och marinera den i 1 timme.
  2. Ta upp kycklingen och stek i en stor stekpanna, men spara marinaden till senare. Skala och strimla morötterna. Skiva squash och purjolök. kärna ur och skiva paprikorna.
  3. Lägg ner morötterna och squash bland kycklingstrimlorna och späd med lite marinad. Fräs några minuter. Blanda ner purjolök, paprika och pasta och fräs ytterligare några minuter. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.