Hetta upp oljan i en stor wokpanna tills ytan börjar skimra. Häll äggen i wokpannan och fritera i ca 1 min. Rör försiktigt i dem och rotera pannan så att de stelnar jämnt. Lyft äggkakan ur pannan med en hålslev när de nästan är färdiga. Låt rinna av på hushållspapper.
Torka ur wokpannan med hushållspapper, häll i en extra matsked olja. Woka löken i 2 min. tills den är ljusbrun. Lägg i bacon, woka i 1 min. Rör i socker och sherry, woka i 30 sek.
Tillsätt riset, äggkakan, ostronsåsen, salladslöken, kycklingfonden och sesamoljan. Woka i 3 min. tills riset är varmt. Dela äggkakan i mindre bitar på samma gång.
Lägg upp i portionsskålar och garnera med snedskurna salladslökar. Lägg chilin i en liten skål, häll över sojan och servera detta som sås.