Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lätta mazariner

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Lika goda som vanliga mazariner men betydligt snabbare att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa socker och smör pösigt. Rör i ägget och därefter alla torra ingredienser och mandeln, sist mjölken.
  2. Klicka smeten i mazarinformar av aluminium. Gräddas i 200 grader ca 15 min. Låt svalna.
  3. Rör ihop och bred över glasyren och strö över rostade mandelspån om du så önskar!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • monicadanell 5 februari 2012

    Hej idag har jag bakat mazariner dom är mycket goda inte så söt som vanliga tack för ett bra recept full poäng monica

  • kekke46 17 februari 2012

    Hej! Har bakat dina goda Mazariner idag smakade underbart. Kommer att göra dom flera gånger. Blir en fem pängare från mig. Tack för ett enkelt och bra recept.

  • kekke46 10 september 2013

    Idag Har jag bakat dina goda mazariner. Kan rekommendera dem.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.