Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättlagad höstgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

En mycket enkel gryta som passar till hösten när det är lite kyligt ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i bitar och häll av nästan allt av spadet från tomaterna. Spara spadet. Koka upp lök och tomater i en gryta utan lock, tillsätt salt och peppar, paprikapulver, timjan, pressad vitlök och tomatpuré.
  2. Skär köttet i jämna bitar cirka 3x3 cm stora. Lägg dem obrynta i tomatröran och sjud en timme, späd under tiden med mer tomatspad. Smaka av.
  3. Servera med pasta, ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.