Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lakrits rocky road- glass

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Det här är en kallvispad glass av semifreddotyp och den smälter så gott på tungan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden i en bunke och ställ in den i kylen. Vispa äggulor, florsocker och vaniljsocker till ett pösigt skum. Vispa äggvitorna till ett hårt skum i en separat bunke.
  2. Blanda ner grädden i äggulorna och vänd sist i äggvitor, pekannötter och marshmallows.
  3. Varva glassmassan med ringlad lakritssås i en bunke och sätt in bunken i frysen minst 5-6 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.