Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri hallonparfait med mandel

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Skölj formen med vatten så att plastfilmen fastnar lättare.

Ingredienser

Instruktioner

Låt vaniljglassen stå ute i rumstemperatur och smälta till lös konsistens. Tina även hallonen. Vispa äggulor och socker pösigt. Blanda ner den smälta glassen, mandel och hallon. Vänd runt med en plastsked. Klä en 2-liters avlång form med plastfilm. Häll i smeten och ställ formen övertäckt i frysen 4-5 timmar. Servera med blandade bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.