Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med auberginegratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra smaksatta biffar med god gratäng blir en hit på middagsbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader.
  2. Skär auberginen i cm-tjocka skivor och salta. Låt stå ca 20 minuter, torka sedan av dem med papper. Hetta upp olja i en stekpanna och stek aubergineskivorna tills de är mjuka med fin färg. Fördela i en ugnsform och häll på tomatsåsen. Strö över parmesanen och gratinera mitt i ugnen i ca 20 minuter.
  3. Blanda alla ingredienser till biffarna. Forma till biffar med blöta händer. Hetta upp olja i en stekpanna och stek biffarna tills de är genomstekta med fin färg.
  4. Servera biffarna med auberginegratängen och rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.