Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsbiffar med couscoussallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga biffar med matig couscoussallad som serveras med en god getostkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsk, ägg, persilja och finhackad vitlök. Smaka av med salt och peppar. Forma biffar och stek i smör i en stekpanna några minuter per sida.
  2. Blanda yoghurt och getost med en gaffel. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka upp buljongen och rör ner couscous. Lägg på lock och låt couscousen svälla 5-6 minuter.
  4. Skala och skär rödlöken i tunna skivor. Skala, kärna ur och skär gurkan i skivor. Halvera körsbärstomaterna. Skala och fintärna avokadon.
  5. Blanda grönsaker och couscous i en skål och smaka av med olivolja, salt och peppar.
  6. Servera couscoussalladen med biffarna och getostkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.