Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsgryta med timjangremolata

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Recept från coop.se

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en rymlig gryta eller kastrull. Fräs lök, vitlök och rotselleri någon minut. Rör då och då. Tillsätt färsen. Bryn och rör i färsen så att den får färg. Tillsätt tomatpuré, lagerblad, fond, vatten och vin.
  2. Sänk värmen och låt småputtra minst 20 minuter. Späd eventuellt med mer vatten. Lägg i morötter och steklök. Låt puttra ytterligare 15 minuter. Vänd ner bönor och timjan. Smaka av med peppar och eventuellt salt.
  3. Blanda ingredienserna till gremolatan och strö över grytan innan servering. Servera med ett gott bröd samt ris eller matvete.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.