Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärsjärpar med ostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta receptet kommer ursprungligen från Icas landskapsrätter, och är Gotlands rätt. Mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör iordning potatisen enl. anvisningarna på påsen/förpackningen.
  2. Järparna; Sätt ugnen på 150 grader. Skala och hacka salladslöken.Blanda den med alla ingredienser till färssmeten, samt 1 tsk salt, och ½ krm peppar. Forma järpar och stek i smör tills dom får fin färg i några minuter. Lägg över i en ugnsform, och ställ in i ugnen ca 10 minuter.
  3. Ostkräm: Mosa getosten med en gaffel, och blanda med yoghurt och honung. Servera järparna med krämen och klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.