Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammytterfilé med risotto

 
Skriv ut

Detta var riktigt gott. Vi använde lammkottletter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet i honung, timjan, olivolja samt ev rivet skal av citron i 2-3 dagar. Grilla köttet så det är rosa i mitten. Salta och peppra.
  2. Fräs ris och smör i en kastrull utan att det tar färg. Tilsätt uppvärmd buljong och späd sedan med vinet lite i taget. Sjud under omrörning ca 35-40 minuter. Efter ca halva tiden slå på grädden. Salta och peppra efter smak och avsluta med att hälla i parmesanosten.
  3. Servera med en god rödvinssås och goda grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.