Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax à la Kuba

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax som i Kuba med sofrito (sås med paprika, lök, vitlök, chili, tomat m.m.)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen i ugnssäker form, salta och peppra. Stek i 175 grader ca 20 minuter.
  2. Hacka paprika, lök, vitlök och chili och fräs i oljan. Hacka tomater. Tillsätt vinäger, vin, tomater, tomatpuré och limesaft, koka ihop. Smaka av med örtkryddor. Servera till laxen med sockerärtor och potatisklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AnnieValt 6 augusti 2011

    Mustig sofrito och mild lax, hur gott som helst. Vi gjorde en större sats sofrito och åt enbart det till laxen som vi också kryddade med lime. Snabbt, enkelt och riktigt gott. Kommer att ätas igen. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.