Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med ädelost och pinjenötter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsäker form. Salta och peppra. Blanda grädde, ädelost, pinjenötter och chili. Häll över fisken. Ställ in i ugnens nedre del 20 - 25 minuter. Jag kokade rött råris till och åt med röd paprika och babyspenatblad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mejran 22 april 2009

    Supergott. Detta blir genast mitt favoritrecept på lax.

  • yggdrasil 22 april 2009

    KUL!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.