Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med basilikaolja och pumpabulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett GI-recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sjud försiktigt laxfiléerna i ca 10 minuter. Koka bulgurn med buljongtärningen.
  2. Skär toppen och botten av apelsinerna och skär sedan precis innanför skalet och de vita hinnorna. Skär sedan in tätt intill klyftväggarna så att det blir helt skinnfria klyftor. Skär dessa i mindre bitar och blanda med bulgurn och pumpakärnorna.
  3. Mixa basilikan med olivolja och tillsätt vinäger. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med lite goda salladsblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.