Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med fläder- och citronglaze

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här går det lika bra att tillaga laxen på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt utom laxen i en kastrull. Koka upp och låt sjuda i cirka 10 minuter. Sätt ugnen på 175 grader. Skär laxen i fyra portionsbitar, torka av fisken och salta och peppra runt om. Lägg bitarna i en ugnsfast form och pensla med glaizen. Baka i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. Pensla då och då under tiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.