Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med fruktat ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ris till lax var väldigt spännande!

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och strimla löken, fräs den i 1 msk olja i ca 2-3 minuter. Skär aprikoserna smått. Tillsätt dem och nötmixen i pannan, fräs i ett par minuter till. Tillsätt riset. Salta och peppra. Koka sparrisen i saltat vatten ca 3 minuter. Stek laxen i olja, ca 3 minuter på varje sida. Servera risblandningen med lax och sparris. Pressa över citronjuice.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 19 februari 2009

    Gott! Kul med variation på riset!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.