Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med hjortronsås och ljummen fänkålssallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Varmrökt lax och hjortron är en klassisk kombination, här i en matig och supergod sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda hjortron och crème fraiche. Smaksätt med socker och krydda med 1 krm salt och ½ krm peppar.
  2. Ansa och strimla fänkålen, spara eventuellt fänkålsdill till garnering. Fräs den i olja ca 5 minuter. Tillsätt spenaten och krydda med ½ tsk salt.
  3. Servera salladen till laxen med hjortronsås och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.