Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med kanel och mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga hela middagen i ugnen på en och samma gång, och känn doften av apelsin och kanel sprida sig i huset!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär purjolök och fänkål i skivor. Lägg dem och laxen i en långpanna. Häll över smör-& rapsolja, salta och peppra. Strö kanel och mandel över laxen. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
  3. Blanda ihop dressingen.
  4. Servera laxen med klyftpotatis, grönsaker apelsinbitar och dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.