Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med kryddad hollandaise

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda kryddning av den vanligen lite trista hollanaisessåsen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en vid traktörpanna. Strö på salt och häll på buljong så att det nästan täcker. Koka upp och sjud ett par min. Ta pannan från spisen och låt den stå med locket på ca 5 minuter och efterkoka. Doppa tomaterna i kokande vatten, dra av skalet och hacka dem. Tillaga hollandaisen enligt förpackningen. Med fett och mjölk . Blanda i tomater, persilja och kryddor. Servera med såsen, kokt pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.