Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fjärilskotletter av lax med röd rom och crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form, salt och peppra.
  2. Blanda ½ burk rom med crème fraiche och bred över laxen. Tillaga i ugnen i 200 grader ca 20 minuter.
  3. Tillbehör: Fräs spenaten med smör och lite vatten.
  4. Garnera laxen med citron och resterande rom. Servera med spenat och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.