Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med sojastekta grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna med pressad potatis eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i skinn- och benfria stora tärningar. Strö på salt och mal över lite svartpeppar. Stek laxen försiktigt och långsamt runt om i en stekpanna med en aning olja. Ställ den åt sidan så länge och håll varmt under folie.
  2. Fräs vitlök och ingefära sakta och inte för hett i olja. Lägg i alla grönsakerna. Fräs dem hastigt i olja under omrörning så att allt mjuknar lite. Stänk över soja.
  3. Lägg laxtärningarna och några kvistar citronmeliss på grönsaksbädden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.