Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med svarta bönor och halloumi

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Servera lax med varma bönor och tomater samt knaperstekt halloumi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek den tärnade halloumin i lite olivolja. Fräs vitlöken i olivolja utan att den får färg. Blanda i bönor och tomater, låt det hela bli varmt. Avsluta med att tillsätta basilika, citron, salt, svartpeppar och att vända ner halloumin.
  2. Servera till stekt eller grillad lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.