Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peppargratinerad lax med spenat, tomater och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här goda och lättlagade gratängen innehåller Gratäng Crème Peppar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Spola av bönorna.
  3. Lägg bladspenaten och bönorna i en stor ugnsfast form. Blanda med smält smör och krydda med salt. Lägg på laxen, krydda med salt och klicka på Gratäng Crèmen.
  4. Dela tomaterna och lägg dem bredvid. Strö över pumpafrön.
  5. Baka i ugn ca 20 minuter tills fisken är färdig. Sätt gärna ugnen på grilläge de sista 5 minuterna.
  6. Tips! Servera gärna med potatis eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.