Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbiffar med salsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från Buffe nr 5 2000 Servera gärna med kokt potatis eller i bröd med salsa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela laxen i bitar. Lägg den i matberedaren. Krydda med salt och citronpeppar. Tillsätt vispgrädde under maskinens gång och kör till färs. Rör ner gräslöken. Ställ färsen i kyl ca 30 minuter.
  2. Under tiden gör du salsan: Skala, kärna ur och tärna papayor. Strimla vårlökarna fint. Skär ananasskivorna i små bitar. Blanda med chilifrukten och kaprisen. Ställ i kyl så länge.
  3. Smält smör i en panna. Forma biffar av färsen. Stek på medelvärme på båda sidor.
  4. Servera med salsa och ev kokt potatis. Biffarna passar också bra att lägga i bröd och toppa med salsa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.