Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med hummersås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxfilé som bakas i ugnen med en garnering av bacon, svamp och spenat och serveras med en härlig hummersås. Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Skär bacon i bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper. Dela svampen och stek för sig i smör. Rör i spenaten.
  3. Lägg laxen på en plåt med bakpapper och krydda med salt och peppar.
  4. Blanda bacon, svamp och spenat, och lägg på laxen. Baka i ugnen i ca 30 minuter.
  5. Koka ihop grädde, fond och vin i 5 minuter. Red av med redning och koka i 3 minuter. Rör i dill och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.