Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfjäril med gurksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en bra bjudrätt, eftersom den är både snabblagad och god. Gör gurksåsen i förväg och sätt på potatisen i god tid. Då behöver du inte tillbringa många minuter i köket när gästerna kommer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gurksås: Hacka gurkan i fina tärningar. Blanda majonnäs, lättfil, lök och gurka och smaka av.
  2. Krydda laxfjärilarna lätt med salt och peppar. Stek dem hastigt i olja på båda sidor i varm panna. Lägg upp på 4 varma tallrikar och garnera med dillkvistar och citronklyftor.
  3. Pressa potatisen direkt på tallrikarna, garnera med paprikastrimlor och hackad persilja.
  4. Servera gurksåsen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.