Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En rätt jag svängde ihop av det som fanns hemma. Jag serverade den med ugnsrostad potatis och palsternackor men det passar nog till både ris och pasta också.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda fisken med salt och citronpeppar. Fräs salladslök, chili och vitlök i en gryta. Tillsätt fisk och svamp och låt fräsa med en stund. Rör i idealmjöl och späd med matlagningsgrädde. Smaka av med hummerfond och dill. Häll till sist ner räkorna som bara ska bli varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.