Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgryta med pepparot

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt god fiskgryta,och mycket enkel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxfilén i lagom stora bitar.
  2. Koka upp buljongen, citron, pepparot och creme fraiche. Lägg i fisken, låt sjuda ca 2 minuter eller tills den är precis genomkokt. Smaka av med salt och peppar. Klipp över gräslöken.
  3. Servera med kokt gärna pressad potatis, citronklyftor, sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • dolores 4 november 2009

    Otroligt gott och lättlagat. Kommer absolut att göra den fler gånger. Tycker nog att pepparrot är lite underskattat i matlagning.

  • mammis 10 augusti 2011

    Jättegod enkel gryta att koka ihop, lade även i lite tomater, och sen använde jag torsk istället..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.