Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpaj för matlådan

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En dinkelpaj med lax och dill blir en lyxig lunchlåda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskal: Hacka samman ingredienserna till pajdegen och tryck ut i formen. Låt vila ca 1 timme i kylen. Sätt på ugnen på 200 °. Grädda pajdegen i 15 minuter. Låt svalna.
  2. Fyllning: Skär laxen i mindre bitar, hacka dillen fint. Fördela över pajskalet. Blanda samman ägg, grädde och ost. Häll över laxen och grädda i ugnen ca 25 minuter.
  3. Servera med grönsallad och cocktailtomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.