Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpytt med vitlökskräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Godare vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta vitlöksklyftorna gyllenbruna och mjuka i lite olja i en stekpanna. Låt svalna. Finhacka och rör ihop med crème fraiche, smaka av med salt, peppar och citronsaft.
  2. Skala och tärna palsternacka, morot och lök fint. Tvätta och tärna squashen. Stek grönsakerna i olivolja och smör på hög värme tills de är klara men har lite tugg. Salta och peppra. Vänd i hackad dill och tvättat, finrivet citronskal.
  3. Skär laxen i cirka 2 x 2 centimeterstora bitar. Stek den kort i olja i en egen panna på hög värme. Servera med grönsakspytt och sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.