Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God enkel krämig laxröra som passar till bakad potatis, tillägg till sallad eller på macka/i tunnbröd. Här beräknat på att man gör tunnbrödssmörgåsar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala de kokta potatisarna och mosa dem, lägg i bunke. Finhacka purjolöken.
  2. Dela gurkan på mitten, gröp ur kärn-delen, och hacka sedan gurkan fint. Skala avocadona, skär i bitar.
  3. Blanda allt med creme fraiche, majonnäs och citronjuice efter smak. Krydda efter behag.
  4. Lägg salladen på ett mjukt tunnbröd och bred ut lagom av röran, rulla ihop och njut!
  5. Om man ska ha röran i kylen en stund kan man vänta med att ha i avocadon tills man serverar eller servera den bredvid så får man välja själv om man vill ha.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.