- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
God enkel krämig laxröra som passar till bakad potatis, tillägg till sallad eller på macka/i tunnbröd. Här beräknat på att man gör tunnbrödssmörgåsar.
Instruktioner
- Skala de kokta potatisarna och mosa dem, lägg i bunke. Finhacka purjolöken.
- Dela gurkan på mitten, gröp ur kärn-delen, och hacka sedan gurkan fint. Skala avocadona, skär i bitar.
- Blanda allt med creme fraiche, majonnäs och citronjuice efter smak. Krydda efter behag.
- Lägg salladen på ett mjukt tunnbröd och bred ut lagom av röran, rulla ihop och njut!
- Om man ska ha röran i kylen en stund kan man vänta med att ha i avocadon tills man serverar eller servera den bredvid så får man välja själv om man vill ha.
Publicerat den
21 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar