Middagsmat som påminner om semester på varmare breddgrader. Tänk att något som smakar så bra kan vara så nyttigt!
Laktosfri, äggfri och glutenfri.
Instruktioner
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och skölj dem i kallt vatten. Skär kålen i tunna strimlor, använd gärna en mandolin. Blanda nudlarna med kål, morot, sweet chilisås, limeskal (endast det gröna), limesaft och fisksås. Smaka eventuellt av med salt.
- Skär laxen i stora kuber, salta och rulla bitarna i sesamfröna. Hetta upp olja i en stekpanna och stek laxkuberna på hög värme runt om 2 minuter. De ska få en knaprig yta, och laxen får gärna vara lite rå i mitten.
- Lägg ihop nudelsalladen med lax, koriander, hackade jordnötter och limeklyftor.
Publicerat den
1 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar