Dessa semlor är mindre än stora men större än mini ;) Jag tycker många recept är alldeles för snåla med sötningen i lchf bak, så det är mer i detta recept än vad de vanligtvis brukar vara..
Vill du ha mindre sött är det bara och ta mindre. :) Jätte goda! :D
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175° Vispa ägg och sötning poröst.
Blanda i grädden och det smälta smöret.
- Blanda övriga torra ingredienser och vispa ner dem i äggsmeten. Låt stå några minuter. Degen är rätt kladdig så använd fuktade händer när du med lätt hand formar 6 bollar som du lägger på plåt med bakpapper på.
Grädda i mitten av ugn ca 20-25 min i 175° Låt svalna ordentligt. Pensla ev med lite vatten för att ytan inte ska bli för hård efter gräddning.
- Skär av topparna på 75% av höjden på bullarna och gräv ur ett ganska brett hål i varje och karva försiktigt ur hål med en tesked.
- Jobba ihop mandel,sukrin melis ,stevia och grädde till en mandelmassa. Blanda ev i lite av inkråmet du karvat ur tidigare.
- Fyll med mandelmassan på med grädde och lock. Garnera med lite sukrin mellis på locket..
Publicerat den
27 januari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar