Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lemon spring tart

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Verkligen frisk och jätte god, sen är det inte fel att den är lättgjord

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175º Krossa digestivkex, blanda med socker och smält smör. Tryck ut smulorna på botten i en smord form med avtagbar kant ca 22 cm i diameter, sätt i ugn ca 5 min. Låt kallna.
  2. Vispa ihop kondenserad mjölk med mjukosten, till en jämn smet, lägg i citronskalet och saften, forsätt vispa, tills det är väl blandat.
  3. Häll det över det på digestivkexen, sätt näst längst ner i ugn, gräddas i 25-30 min. Låt kallna och sätt in i kyl minst 2 timmar. Lägg på önskade bär och servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Carro67 30 augusti 2008

    Full pott för den krämigaste och godaste cheesecaken som jag ätit på länge.

  • flip 24 juni 2012

    Jättegod!! Har provat göra den med lime också,mycket gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.