Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Leverpastej med calvados

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Hur enkelt som helst. Färdigköpt leverpastej smaksätts med calvados och tryffelstekt svamp. Man kan också använda whisky eller konjak. Och vips så har du gjort en leverpastej som imponerar på dina gäster.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda leverpastejen med calvadosen, whiskyn eller konjaken och lägg upp i en skål. Skölj och skiva champinjonerna tunt. Stek svampen i oljan i 3 -4 minuter. Krydda med salt och peppar och låt svalna. Lägg svampen på leverpastejen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.