Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lime- och hallonpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En paj med spröd digestivebotten och en fyllning med smak av lime, toppad med färska hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen fint eller stöt dem i mortel. Smält smöret och rör ner det i smulorna. Tryck ut degen i en smord form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Förgrädda pajskalet i 200 grader varm ugn i 5 minuter.
  2. Vispa ägg och socker, tillsätt skal och saft av lime, kesella och créme fraiche. Häll smeten i pajskalet och grädda i nedre delen av ugnen ca 45 minuter. Låt pajen kallna och garnera med hallon och strö över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.