Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lindas bananpaj

 
Skriv ut

När jag hörde att jag skulle få bananpaj blev jag fundersam och tyckte inte att det lät gott. Men ack vad jag bedrog mig! Jag förbannar/tackar Linda för detta underbart goda recept - man äter tills man storknar!!! =D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, tryck ut i en osmord form.
  2. Bred ut de mosade bananerna på pajdegen, bred gräddfilen över. Eller blanda bananmoset med gräddfilen och bred ut över pajdegen.
  3. Grädda i 175 grader, 20-25 minuter. Ta ut pajen ur ugnen och låt stå en liten stund, så fyllningen sätter sig.
  4. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.