Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingon- och lökmuffins

 
  • Serverar: 12-24 portioner
Skriv ut

Saftiga matmuffins som omväxling till kuvertbröd.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Skala och grovhacka löken. Fräs den mjuk i smöret i en panna, Blanda mjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg och gräddfil. Rör ner mjölblandningen, löken med smöret och lingonen. Klicka smeten i en smord muffinsplåt för 12 muffins eller i 24 pappersformar. Grädda i mitten av ugnen i 18-20 min för de stora och 12 min för de små.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.