Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingon och vaniljpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite juligare pannacotta som kan serveras som dessert på julbordet istället för ris à la maltan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa kexen, smält margarinet och slå över kexblandningen. Fördela blandningen i en springform. Baka i ugn på 175 grader i 7 minuter. Ta ut och svalna.
  2. Blötlägg gelatinbladen. Koka upp mjölk och grädde med lingondricka, socker och vaniljstång och frön från vaniljstången. Låt dra i några minuter. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och vispa ner i mjölkblandningen. Häll försiktigt pannacottan över pepparkaksbottnen. Ställ in i kylen i 3-4 timmar. Garnera med blandade bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.