Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Linnéas brownies

 
Skriv ut

Choklad, den åttonde dödssynden? Jag använde noblesse som smaksättning, men det går nog bra med vilken choklad som helst! Ta din absoluta favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda det tillsammans med kakaon i en bunke. Rör tills smeten är helt fri från klumpar.
  2. Vispa ägg och socker tills det är vitt och pösigt. Blanda samman det med chokladblandningen. Ha i mjölet och bakpulvret. Rör samman till en smidig smet.
  3. Klä en ugnsplåt med bakplåtspapper och häll i smeten. Hacka chokladen och strössla över kakan. ( Det går även bra att använda vanlig blockchoklad, smält den då och pensla på den färdiggräddade kakan!)
  4. Grädda i 150 grader tills kakan är färdig, ca 40 minuter.
  5. Skär den färdiga kakan i bitar med en vass kniv!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.