Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Liten valnötsmaräng

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Extra sött för den som vill: snabbakade och fina småkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa nötterna i en matberedare. Vispa äggvitorna till ett hårt skum i en torr och ren bunke. Häll i sockret, lite i taget, och mixa marängen styv. Vänd ner nötterna.
  3. Klicka ut smeten med en liten sked på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 20 minuter tills de har hårdnat och fått lite färg. Låt marängerna vila några minuter innan du drar bort dem från pappret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.