Den här krispiga salladen är vårig och ljuvligt god. Dressingen är pricken över i.
Instruktioner
- Grön dressing:
Mixa alla ingredienser till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.
- Skala, dela och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Skala morötterna och skär i sneda slantar. Dela rädisorna i halvor. Skär sparrisen i tre bitar.
- Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till grönsakerna. Lägg i morötterna först. Efter 2 minuter, lägg i sparrisen. Efter ytterligare 2 minuter, lägg i sockerärterna. Efter 1 minut, lägg i rädisorna. Låt koka 30 sekunder till och häll sedan av vattnet i ett durkslag. Alla grönsaker ska fortfarande ha tuggmotstånd kvar.
- Smält smöret och vänd försiktigt runt potatis och alla grönsaker. Smaka av med salt och peppar. Servera grönsakerna med dressingen bredvid.
Publicerat den
22 mars 2016
Liknande recept
Skriv kommentar