Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen primörsallad med krämig grön dressing

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här krispiga salladen är vårig och ljuvligt god. Dressingen är pricken över i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grön dressing: Mixa alla ingredienser till en slät sås. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skala, dela och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Skala morötterna och skär i sneda slantar. Dela rädisorna i halvor. Skär sparrisen i tre bitar.
  3. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten till grönsakerna. Lägg i morötterna först. Efter 2 minuter, lägg i sparrisen. Efter ytterligare 2 minuter, lägg i sockerärterna. Efter 1 minut, lägg i rädisorna. Låt koka 30 sekunder till och häll sedan av vattnet i ett durkslag. Alla grönsaker ska fortfarande ha tuggmotstånd kvar.
  4. Smält smöret och vänd försiktigt runt potatis och alla grönsaker. Smaka av med salt och peppar. Servera grönsakerna med dressingen bredvid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.