Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljummen rödbetssallad med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rödbetor, pepparrot och senap är en riktigt god kombination. Prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de tvättade men oskalade rödbetorna i en kastrull med vatten och lite salt. Koka tills de är mjuka, ca 50 minuter. Låt dem svalna något. Skala rödbetorna med händerna och dela i klyftor.
  2. Fördela rödbetor och rucola på ett uppläggningsfat. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö över pinjenötter och fördela keso ovanpå rödbetorna.
  3. Dressing: Blanda pepparrot, senap, olja, vatten, salt och peppar i en liten skål.
  4. Servera salladen med dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.