Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig chokladdessert

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, socker och honung, och lägg i blockchokladen i bitar.
  2. Vispa blandningen en kort stund till en slät smet. Låt svalna och häll i ett förvaringskärl med lock. Frys in.
  3. Ta fram kärlet och låt stå i rumstemperatur i ca 30 minuter. Skrapa eller skeda upp chokladmassan i portionsskålar. Använd en sked sköljd i varmt vatten.
  4. Garnera med skivade physalis och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.