Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvlig kassler

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset. Koka upp 3 dl vatten och fond. Värm skivad benfri kassler i buljongen.
  2. Mjukfräs skivad purjolök, delade champinjoner och delade oliver i margarin ca 10 min. Smaksätt med salt och peppar. Ställ åt sidan och håll varmt. Blanda 1.25 dl vatten, vin och Ädel Fraiche. Vispa ner såsmixen. Koka upp under omrörning och låt såsen sjuda 2 min.
  3. Lägg kasslern på ett fat och fördela grönsaksfräset på kasslerskivorna.
  4. Servera kasslern med såsen och kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.