Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig päronpaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Avsluta middagen med en läcker efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: mixa ingredienserna. Tryck ut degen i en pajform (avlång el med diam 22 cm). Ställ kallt 30 min.
  2. Fyllning: Skala päronen och dela mitt itu, ta bort kärnorna. Skiva päronhalvorna i tunna skivor. Pensla med citronsaft. Rör samman mascarpone, ägg och socker och häll i pajskalet. Lägg de skivade päronhalvorna som om dom vore hela. Strö över flagad mandel och pudra över florsocker. Ställ in i ugn ca 25 min
  3. Servera med glass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.